Sistem personalizat acoperire piscina

Acoperiri personalizate pentru piscine

Forma si dimensiunile piscinei dumneavoastra sunt atipice. Apeleaza la un specialist Reve pentru o solutie personalizata de acoperire.

Klasik

Sistemul de acoperire Klasik este unul dintre cele mai atractive modele de pe piata.

Forma arcuita ofera cea mai buna protectie impotriva vantului si zapezii. Datorita caracteristicilor sale, acest tip de acoperire pentru piscina se preteaza in mod special zonelor muntoase, de mare altitudine.

Monaco

Sistemul de acoperire Monaco este caracterizat printr-un design atractiv si original.

Constructia cuprinde o cupola cu perete drept, care mareste spatiul si imbunatateste proprietatile de acoperire. Acest model este destul de inalt incat sa permita mersul in picioare, putandu-se astfel sta confortabil in jurul piscinei dupa baie, in special pe o vreme nefavorabila. Profilele imbunatatite sunt folosite in cazul in care este nevoie de latimi mai mari ale acoperisului, asigurand astfel stabilitatea si siguranta.

Casablanca

Sistemul de acoperire Casablanca este un sistem superior care poate poate satisface chiar si cele mai exigente cerinte.

Inaltimea acestui sistem de acoperire permite miscarea usoara pe sub intreg acoperisul; versiunea redusa se integreaza perfect cu imprejurimile si pastreaza perfect caracterul gradinii. Sistemul permite miscarea fiecarui modul fara a fi folosite sinele, lucru apreciat in special de clientii cu cerinte estetice ridicate, care nu vor sa deranjeze imprejurimile piscinei.

Dallas

Configuratia eleganta a acestui model permite mai multe optiuni de design, prin acoperisul de inaltime mica pana la inaltime ridicata.

Atunci cand optati pentru acest sistem de acoperire, spatiul din interior este placut si atractiv datorita curbelor elegante ale sectiunilor care sustin incarcatura, fabricate dintr-un aliaj de aluminiu de calitate. Aceasta acoperire de lux satisface intotdeauna cerintele clientilor, fiind usor de folosit si de intretinut.

In cazul in care doriti un proiect standard, vizitati pagina de acoperiri standard.

Pentru o oferta referitoare la acoperiri pentru piscine, va rugam sa folositi formularul de contact.