Baia de aburi

Baia de aburi

Spre deosebire de sauna finlandeza, unde temperatura este in jur de 75-90?C si umiditatea in jur de 20-35%, baia de aburi consta in temperaturi medii 45-55 °C si o umiditate relativa de pana la 100%.

Ce este baia de aburi?

Baia de aburi este reprezentata printr-o incapere termoizolata si hidroizolata, cu mediu controlat din punct de vedere al temperaturii. Temperatura de utilizare variaza intre 45 si 55 grade Celsius, cu o umiditate relativa de pana la 100%.

Din punct de vedere constructiv, acestea sunt proiectate si construite sa reziste la umiditate, sa asigure o cantitate constanta de aburi, iar prin intermediul cromoterapiei si aromaterapiei sa asigure un grad inalt de confort si relaxare.

Baia de aburi ofera aceleasi beneficii ca si cele ale saunei uscate, dar urmand un principiu diferit. Experienta acestui tip de sauna este unica, atat asupra corpului cat si a mintii.

Tipuri de bai de aburi oferite de Reve:

  • Bai de aburi prefabricate - Sunt modele standardizate, relocabile, executate din diverse materiale rezistente la apa si temperatura, pe dimensiuni fixe, prevazute cu bancute, lumina, usa de sticla si generator de aburi.
  • Bai de aburi personalizate - Aceasta varianta presupune amenajarea unui spatiu rigid, existent, intr-o baie de aburi. In functie de posibilitatile constructive, se au in vedere alegerea corecta a mobilierului interior, dimensionarea echipamentelor, alegerea accesoriilor, etc.

Echipamente si accesorii:

Baile de aburi pot fi personalizate prin utilizarea sistemelor de dozare pentru esente (aromaterapie), precum si prin folosirea tehnologiei LED sau a fibrei optice in vederea obtinerii efectului de "cer de stele" (cromoterapie)

Controlul baii de aburi se face printr-un panou de comanda exterior ce are functii de control ale temperaturii, ventilatiei si dozatorului de esente. Panoul este prevazut cu display pentru o utilizare mai facila a baii de aburi.

Interiorul poate fi dotat cu fantina arteziana, dus, furtun Kneipp, cascada de perete, etc.

Beneficiile baii de aburi includ:

  • Destinderea musculaturii;
  • Aerul cald si umed are efect relaxant;
  • Eliminarea celulelelor moarte;
  • Intarirea imunitatii organismului;
  • Elasticizarea pielii;
  • Decongestionarea mucoaselor;
Vizitati siteul

Va invitam sa vizitati noul website dedicat bailor de aburi: Reve-Saune.ro.

Contact Reve, constructor de vise

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de contact sau sunati la unul din numerele noastre de telefon.

Link-uri Utile:

sus