Spa

Cada cu hidromasaj

Relaxeaza-te si bucura-te de beneficiile hidroterapiei cu ajutorul unei cazi cu hidromasaj. Fie ca este un spa portabil, fie ca este ingropat, ofera-i trupului tau un masaj de calitate.

Reve va pune la dispozitie o gama diversa de cazi cu hidromasaj profesionale pentru uz privat sau uz comercial. Dimensiunile, forma si dotarea cazii cu hidromasaj variaza in functie de tipul constructiv, numarul de locuri prefigurate, numarul de jeturi, tipurile de masaj, echipamente, etc.

Cazi cu hidromasaj private

Cazile cu hidromasaj private sunt produse compacte, portabile, avand capacitatea da a putea fi relocate cu usurinta. Spa-urile private sunt produse profesionale, cu tehnica si dotari la standarde inalte, avand o durata mare de exploatare.

Cazi cu hidromasaj de uz comercial

Cazile cu hidromasaj de uz comercial sunt dotate cu sisteme de filtrare profesionale adaptate uzului intens.

Aceste tipuri de spa, ca si piscinele cu canal perimetral, necesita o incinta tehnica proprie si un bazin de compensare, situate in imediata apropiere a acestora, preferabil sub cuva spa-ului.

Din punct de vedere constructiv, acestea pot fi prefabricate (cuva din acril) sau modele unicat (executate din beton) placate cu ceramica.

Fiecare model personalizat din beton se realizeaza pe baza unui proiect, ce are in vedere tipul constructiv, numarul de persoane, modul in care va fi utilizat, posibilitatile de mentenanta.

In portofoliul nostru exista o varietate de cazi din gama profesionala - supraterane dar si incastrabile, de marimi si forme diverse, pentru un numar variat de persoane, in functie de preferinte.

Pentru a putea vizualiza gama noastra de cazi cu hidromasaj supraterane, va rugam sa accesati site-ul www.reve-spa.ro

Care sunt avantajele unui SPA?

  • Are efect terapeutic dovedit clinic;
  • Maseaza muschii;
  • Dilata vasele sangelui si imbunatateste circulatia sanguina;
  • Calmeaza durerile;
  • Reduce anxietatea;
  • Elimina stresul cotidian;
  • Reduce tensiunea cerebrala;
  • Relaxeaza mintea si corpul.
Contact Reve, constructor de vise

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de contact sau sunati la unul din numerele noastre de telefon.

Link-uri Utile:

sus