Piscine

Despre noi

Reve construieste piscine, saune, bai de aburi, cazi cu hidromasaj si centre de relaxare si wellness personalizate. Asiguram montaj, service, garantie si postgarantie.

Cine suntem

Reve reprezinta o echipa tanara si motivata, cu o vasta experienta in realizarea de piscine, saune, bai de aburi si spa-uri. Calitatea fiecarei lucrari executate si relatiile fructuoase cu fiecare dintre clientii si colaboratorii nostri ne recomanda ca fiind o companie de varf in domeniu.

Hotarati sa transformam visele dumneavoastra in realitate, ne-am numit
Reve — Constructor de vise.

Solutii

Aria de expertiza Reve este vasta, astfel incat fiecare solutie propusa de noi este una completa si cuprinde consultanta tehnica, proiectare, livrare, montaj, punere in functiune, garantie si post-garantie. Calitatea si satisfacerea cerintelor clientilor nostri sunt mereu pe primul loc.

Servicii

Reve ofera o gama variata de produse la cheie, montaj de echipamente, reconditionari, intretinere si service.

Executam la cererea clientului piscine modulare, piscine din beton, echipari de piscine, piscine private, piscine publice, saune modulare, lambrisate, infrarosu, umede (bai de aburi), centre wellness private sau publice. Calificati pentru a satisface si cele mai exigente cerinte, serviciile Reve sunt impecabile si se traduc prin experienta si calitate la cel mai inalt nivel.

Echipa

Cu un personal calificat de mai bine de 9 ani in constructia si realizarea de piscine, oferim clientilor nostri ultimele solutii in materie de executie, echipamente de ultima ora, concepte noi, precum si o calitate ridicata a executiei. Echipa Reve este dedicata fiecarui client si gata oricand sa faca fata oricarei provocari noi.

Perfectionare

Reve isi propune sa se auto-perfectioneze de la un an la altul, astfel incat sa faca fata oricaror cerinte noi de piata. Acest procedeu de auto-perfectionare se traduce prin specializarile regulate, atentia la tot ce este nou, studierea tendintelor in domeniu, participarea la targurile de specialitate, urmarirea publicatiilor internationale si bineinteles printr-o colaborare stransa cu partenerii nostri.

Parteneri

Partenerii nostri sunt firme cu traditie in domeniu, oferind garantia calitatii pentru piscine, saune, bai de aburi si spa. Alaturi de ei oferim clientilor nostri consultanta, proiectare si executie conforme cu standardele europene actuale.

 • AstralpoolSpania
  Accesorii si echipamente pentru piscine
 • DinotecGermania
  Echipamente pentru piscine si sisteme de tratare a apei
 • SekoItalia
  Sisteme de dozare si control
 • ReviglassSpania
  Mozaic pentru piscine si bai de aburi
 • Onix MosaicsSpania
  Mozaic pentru piscine si bai de aburi
 • EosGermania
  Accesorii si echipamente pentru saune
 • PortcrilPortugalia
  Producator de cazi cu hidromasaj
 • ZodiacFranta
  Tehnologie pentru curatarea piscinelor
 • IdealcoverCehia
  Sisteme de acoperire a piscinelor