Echipamente piscine

Echipamente pentru piscine

Reve pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de echipamente si accesorii pentru piscine, menite sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase cerinte.

Echipamentele pentru piscine oferite de Reve asigura o functionare impecabila a piscinei, prin recircularea apei, filtrarea si tratarea sa.

Accesoriile pentru piscine oferite de Reve, aduc atat un plus de confort cat si un plus estetic. Acestea pot fi: sisteme de iluminat, jocuri de apa, toBogane, cascade, trambuline, sisteme de hidromasaj, echipamente pentru bazine de competitii (block starters, stegulete, culoare de inot), echipamente pentru bazine de recuperare (maini curente, ascensoare pentru imersarea utilizatorilor in carucioarelor cu rotile), etc.

Recircularea si filtrarea apei din piscina

Pentru a beneficia de o apa cristalina si curata, o piscina are nevoie de un sistem de filtrare, corect dimensionat.

Sistemele de recirculare sunt concepute dintr-un ansamblu de pompa, filtru si panou de comanda. Cel mai eficient filtru este cel cu nisip cuartos, dar in functie de necesitati, exista si variantele cu cartus, diatomee, carbune activ, etc.

Tratarea apei

Apa din piscina dumneavoastra trebuie sa fie in primul rand igienizata, adica lipsita de microorganisme si impuritati. Pentru o apa curata, este nevoie de tratarea chimica care poate fi efectuata manual sau printr-un sistem automatizat. Mai multe informatii despre tratarea apei puteti citi aici.

Iluminare

Pentru a putea utiliza piscina pe timp de noapte, sunt necesare sistemele de iluminare subacvatice. Posibilitatile sunt multiple: (iluminat fix, incastrat in peretii piscinei) proiectoare cu halogen, proiectoare LED cu lumina rece sau RGB, iluminare prin fibra optica, iluminat fix in afara piscinei: proiectoare cu lumina alba sau RGB fixate pe marginea piscinei si reglate astfel incat sa lumineze apa acesteia, iluminat mobil: sisteme de iluminat LED, flotabile, cu telecomanda, cu baterii ce dureaza intre 8 si 20 de ore. De asemenea se pot realiza sincronizari ale sistemului de iluminat cu un eventual sistem audio, astfel incat luminile sa se "joace" pe ritmurile muzicii preferate.

Incalzirea apei

Incalzirea apei piscinei este foarte importanta, atat pentru piscinele de interior, cat si pentru cele de exterior. Pentru piscinele de interior, temperatura apei este importanta pentru confortul inotatorului, dar si pentru prevenirea aparitiei condensului sau a evaporarii. Acestea apar cand diferenta de temperatura dintre apa/ mediu ambiental este mai mare de 2°C. In cazul piscinelor de exterior, o temperatura placuta a apei, poate prelungi perioada de imbaiere.

Incinta tehnica

Incinta tehnica este spatiul in care se vor instala toate echipamentele de filtrare si tratare a apei. Aceasta incinta poate fi atat supraterana cat si ingropata. Distanta dintre piscina si incinta tehnica trebuie sa fie mai mica de 15 metri iar spatiul din interior trebuie sa fie suficient de mare pentru a putea permite accesul unei persoane. Aceasta incinta va avea acces la apa si la canalizare, basa cu o pompa pentru ape reziduale, iar in functie de echipamentele de tratare a apei instalate, va trebui sa indeplineasca diverse conditii de dimensiune, aerisire, agent termic etc.

Curatarea piscinei

Pentru curatarea piscinei Reve va propune solutii de automatizare. Solutia cea mai comoda o reprezinta folosirea robotilor de curatare ce functioneaza la tensiuni mici si care sunt dotati cu saci proprii de retinere a murdariei. Ciclurile de functionare sunt de 2, 4 si 6 ore. Robotul introdus in piscina parcurge toata suprafata piscinei, urcand chiar pe pereti, curatand linia de apa, asigurandu-se astfel o curatare completa a piscinei dumneavoastra.

In cazul curatarii piscinelor exista posibilitatea de programare a modului de curatare in functie de forma, finisarea si dimensiunile piscinei. In functie de model, acesti roboti pot fi dotati si cu telecomanda.

Contact Reve, constructor de vise

Pentru intrebari, folositi formularul de contact sau sunati la unul din numerele noastre de telefon.

Link-uri Utile:

sus