Dezumidifcare pentru piscine

Finisaje piscine

Designul si utilizarea piscinei definesc materialele folosite la executia finisajelor. Produsele de calitate confera o nota distincta piscinei dumneavoastra.

Liner

Linerul este o membrana realizata din PVC de inalta densitate ce asigura hidroizolatia si finisarea bazinelor.

Existent in diferite variante de grosime, linerul se preteaza atat bazinelor modulare cat si bazinelor realizate din beton.

Disponibil si in varianta de liner antiderapant, acest tip de finisaj se monteaza de cele mai multe ori in zona scarilor de acces pentru a preveni eventualele accidente.

Printre avantajele acestei membrane reamintim usurinta in intretinere, garantia mare precum si modalitatea rapida de reparatie in caz de perforare.

Vitroceramica

Acest tip de finisaj se utilizeaza pe suprafetele de beton, conferind o imagine luxurianta piscinei dumneavoastra.

Este disponibil intr-o gama diversa de forme, dimensiuni si culori, putandu-se realiza si diferite desene, in functie de preferintele clientului.

Klinker

Klinkerul este unul dintre materialele foarte rezistente la uzura.

Derivat de lut, acesta este fabricat prin amestecarea materiei prime cu apa. Pasta obtinuta este turnata, uscata si apoi arsa lent la o temperatura de 1250 grade timp de 26/34 ore.

Acest proces face ca mineralele din materiale sa se topeasca, rezultand un produs cu caracteristici tehnice extrem de ridicate, combinate cu o frumusete unica, naturala.

Bordura perimetrala (margelle)

Alcatuit din piatra reconstituita, acest tip de finisare este folosit la placarea perimetrala a bazinului. Datorita formei speciale, are dublu rol: reduce stropirea plajei si previne accesul apelor pluviale in interiorul piscinei. De asemenea, detine proprietati antiderapante, pentru a preveni eventualele accidente.

Dale

In cazul acestui tip de finisaj, dalele sunt placi mari, confectionate din acelasi material ca si bordurile perimetrale. Aceste dale se utilizeaza la placarea plajelor din vecinatatea piscinelor, oferind imaginea unui tot unitar.

Contact Reve, constructor de vise

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de contact sau sunati la unul din numerele noastre de telefon.

sus