Baia de aburi

Solutii personalizate?

Reve construieste la cererea clientului piscine, saune si bai de aburi personalizate. Asiguram montaj, service, garantie si postgarantie.

Intrebari frecvente piscine

I: Ce trebuie sa stiu inainte de achizitionarea unei bai de aburi?

Este cunoscuta sub numele de baie turceasca, sauna umeda sau hammam. Baia de aburi functioneaza cu ajutorul unui generatori de aburi conectat la o sursa de curent electric si la o sursa de apa. Temperatura maxima ce se poate seta este de 45 grade Celsius.

I: Cum aleg o baie de aburi?

Tipul de baie se poate alege in functie de necesitatile dumneavoastra. Daca exista o incapere din beton, aceasta poate fi tapetata eventual cu mozaic, se prefigureaza bancutele, se monteaza un generator de aburi, o usa ermetica si baia de aburi poate fi utilizata.

Va recomandam sa montati in sezutul si spatarul bancutelor cabluri incalzitoare oferite de partenerii nostri www.bartecro.ro

In cazul unei incaperi mai mari, se poate alege o cabina prefabricata din acryl. Aceasta se poate monta in orice loc al camerei si poate fi usor relocata.

I: Ce forma aleg pentru baia mea?

Formele bailor prefabricate sunt de ordin dreptunghiular sau hexagonal.

I: Cate persoane pot face sauna odata?

Pentru fiecare persoana care intra in sauna ii sunt necesari 2 metri cubi de aer. Trebuie avut in vedere faptul ca, spre deosebire de sauna finlandeza, sauna umeda nu are decat un rand de bancute.

I: Cum intretin incaperea?

Dupa fiecare sedinta se recomanda ventilarea interiorului precum si spalarea interiorului cu produse ecologice.

I: Ce solutii pentru relaxare am la dispozitie?

Optional, generatorul de aburi poate fi dotat cu un dozator de esente asigurandu-se aromoterapia. Interiorul, de asemenea, poate fi dotat cu un sistem de cromoterapie prin leduri.

I: Care sunt efectele unei bai de aburi?

Prin utilizarea bailor de aburi s-a constatat ameliorarea urmatoarelor afectiuni: astm bronsic, tuse, raguseala, expectoratii, dureri reumatice cronice, dureri articulare, etc.

Se recomanda utilizarea saunei umede in cazuri de: insomnii, proasta circulatie a sangelui, piele uscata, tensiune musculara, sensibilitatea la schimbare temperaturii, etc.

I: Cum fac sauna?

Inainte de prima sesiune se recomanda un dus. Sedintele de sauna nu trebuie sa depaseasca 15-20 minute. Incercati sa racoriti organismul cu apa rece sau aer rece fara a-l supune socurilor. Nu treceti de la o baie la alta fara ca inainte sa va fi racorit, altfel puteti risca suprasolicitarea circulatiei. Repetati sedinta de sauna de maxim 2-3 ori.