Piscine

Solutii personalizate?

Reve construieste la cererea clientului piscine, saune si bai de aburi personalizate. Asiguram montaj, service, garantie si postgarantie.

Intrebari frecvente piscine

I: Ce trebuie sa stiu inainte de achizitionarea unei saune?

Saunele sunt disponibile in urmatoarele variante: sauna finlandeza, bi-o sauna, sauna cu sare, sauna cu infrarosii si sauna BWT.

Sauna uscata (sauna finlandeza) functioneaza cu ajutorul unei sobe electrice. Gama de puteri incepe de la 3kW si se termina la 26kW. Pentru sobele mici (3kW-6kW) legatura se face la 220V, pentru celelalte sobe, legaturile se fac numai la 380V.

Bi-o sauna se bazeaza pe dotarea saunei cu o soba cu vaporizare, ce are capacitatea de a produce un climat cu o umiditate crescuta.

Sauna cu sare, dupa cum ii spune si numele, presupune existenta unei cantitati crescute de sare la interior, astfel incat aceasta sa duca la aparitia ionizarii pasive.

Sauna BWT este ultima inovatie a partenerului HELO din Finlanda. Experianta de sauna presupune mai intai aparitia unei umiditati mari in primele 20 de minute, iar ulterior sa se revina la experianta saunei clasice.

Incaperea in care se amplaseaza sauna trebuie sa fie bine ventilata, iar in cazul saunelor private se recomanda montarea unui sifor de scurgere in pardoseala.

Pardoseala saunei va fi intotdeauna finisata cu material spalabil pentru o mai usoara intretinere.

I: Unde asez sauna?

In mod frecvent sauna este asezata in vecinatatea unei cabine de dus. Motivele sunt diferite: transpirati mult in timpul unei sedinte si vreti sa va spalati rapid sau vreti sa alternati reprizele de sauna cu ceva dusuri reci pentru intarirea organismului.

I: Cat de mare trebuie sa fie sauna?

Pentru fiecare persoana care intra in sauna trebuie alocati 2 metri cubi de aer. Modelele uzuale au lungimi si latimi intre 1,5m si 2,5m.

I: Cum voi intretine lemnul?

Se recomanda ca lemnul sa fie expus unui grad de umezeala redus, de aceea va sfatuim sa nu spalati interiorul cu apa. In magazinele de specialitate exista preparate pe baza de apa impotriva mucegaiului si a microorganismelor.

ATENTIE!
Sub nici o forma cu folositi lacuri sau alte produse pe baza de alcool la interior.

I: Ce inseamna cromoterapia, aromoterapia sau meloterapia?

Cromoterapia este cunoscuta ca metoda de relaxare prin lumini puternice.

Aromoterapia este cunoscuta ca metoda de relaxare prin utilizarea uleiurilor volatile.

Meloterapia reprezinta terapia de relaxare prin sunet si muzica.

I: Care sunt efectele saunei?

Efectele saunei sunt diverse: eliminarea toxinelor din organism, pierderea in greutate, scaderea colesterolului, disparitia insomniilor, curatirea tenului, regularizeaza bataile inimii, activeaza circulatia periferica, intareste sistemul imunitar.

I: Cum fac sauna?

Se recomanda ca durata sedintelor de sauna sa fie de 15 minute. Pentru o sauna eficienta procedeul se repeta de 3 ori. Incepeti progresiv cu incalzirea saunei pana la temperaturi ce pot fi suportate de sumneavoastra. In mod uzual, temperaturile medii acceptate de majoritatea persoanelor ce fac sauna variaza intre 80 si 90 grade Celsius. In momentul in care aerul din saune devine uscat, se toarna putina apa peste pietrele fierbinti. Astfel se vor degaja aburi ce vor umezi atmosfera. La iesirea din sauna se recomanda un dus rece, fara a soca organismul.

Va recomandam ca inainte de utilizarea saunei sa cereti avizul medicului dumnevoastra!.