Spa

Solutii personalizate?

Reve construieste la cererea clientului piscine, saune si bai de aburi personalizate. Asiguram montaj, service, garantie si postgarantie.

Intrebari frecvente cazi cu hidromasaj

I: Ce trebuie sa stiu inainte de achizitionarea unei cazi cu hidromasaj?

Cazile cu hidromasaj se impart in doua categorii mari. Cazi supraterane sau cazi ingropabile. Modelul suprateran este un sistem usor de instalat si utilizat. El se amplaseaza pe o suprafata in prealabil delimitata si se racordeaza rapid la reteaua electrica. Golirea cazii se face prin cadere libera.

Modelul ingropabil este disponibil in doua variante. Varianta compacta cu skimmer si varianta cu overflow.

I: Care sunt dotarile standard?

Un spa standard vine echipat cu sistem de recirculare si filtrare a apei, incalzitor electric si iluminare. Optional se pot comanda: cuvertura termoizolanta, sisteme automate pentru tratarea apei, sistem de cromoterapie, precum si alte optionale. Toate aceste sisteme sunt controlate de un panou de comanda digital

I: Cum se curata o cada cu hidromasaj?

Intretinerea unui spa este usoara si rapida. Dupa golirea apei prin cadere libera, cuva se poate spala cu diferiti detergenti. Dupa terminarea operatiunilor de curatare si dezinfectare, acesta se clateste cu apa proaspata dupa care poate fi reumplut si pus in functiune.

Apa din cada cu hidromasaj se poate dezinfecta cu: clor, brom, sau oxigen activ. Prin sisteme complexe de automatizare, apa se poate trata cu ajutorul ozonului, a lampilor cu UV, hidroliza, electroliza, etc.

I: Care sunt efectele hidromasajului?

Efectele hidromasajului sunt: relaxarea muschilor, calmarea fenomenelor dureroase, combaterea stresului, imbunatatirea circulatiei sanguine, etc.