Postat pe
02/02/2010

AstralPool construieste un centru de balneoterapie in Grecia

Divizia de Wellness a AstralPool este responsabila pentru design-ul si echiparea centrului de balneoterapie al hotelului Banyan Tree Costa Novarino din Grecia, hotel a carui inaugurare a fost planificata pentru 2012. Centrul de balneoterapie este localizat in regiuna Peloponeza, in sudul tarii, va acoperi 825mp, ceea ce-l transforma intr-unul dintre cele mai mari centre de acest gen din Europa.

Centrul va oferi o gama diversa de senzatii, sanatate, buna stare, relaxare si tratamente de frumusete. Principalele materii prime sunt bazate pe sare de mare precum si de alte substante extrase din mediul marin cum ar fi namolul si algele.
Impartirea se face in patru zone: zona de temperatura, zona de apa, zona de relaxare si zona de tratament.

Zona de apa este amplasata in inima facilitatii, drept pentru care a fost gandit un circuit terapeutic care sa cuprinda cele trei piscine dotate cu cascade si jeturi de masaj. Aditional, doua “flotarium” au fost incluse, zone special amenajate in care utilizatorul poate experimenta efectele recuperarii si ale destresarii intr-un spatiu cu gravitatie 0.

Urmatoarea este zona de temperatura care este alcatuita din sauna uscata, baie de aburi, baie romana precum si o camera rece dotata cu fantana de gheata. Printre dotari apar de asemenea dusuri reci, dusuri in amestec rece-cald, dusuri cu pulverizare si dusuri scotiene.

Zona de relaxare este vecina cu zona de temperatura si a fost special conceputa pentru terapie prin iluminare LED si paturi ergonomice incalzite.

In zona finala a circuitului se afla locata zona de tratament unde utilizatorii se pot bucura de avantajele cabinelor de masaj dotate cu dusuri Vichy, dusuri Kneipp precum si de baile hidroterapeutice.

Pentru mai multe detalii, click aici

APPW