Postat pe
04/29/2008

Pool Manager – Bayrol

Reve Piscine introduce in oferta sa sisteme noi de tratare a apei complet automatizate, de la unul dintre cei mai mari producatori din lume – Bayrol.

Pool Manager

Acesta este un sistem complet automatizat de tratare a apei din piscine. Pool Manager incorporeaza un sistem care permite proprietarului de piscina sa aplice singur metoda de tratare a apei. Daca beneficiarul doreste sa treaca de la sistemul cu clor la cel cu oxigen activ, nu este necesar sa inlocuiasca unitatea intreaga.
Schimbarea este usor de realizat prin introducerea unui cod special si prin schimbarea electrozilor de masurare. Toti parametrii necesari vor fi incarcati automat dupa introducerea si confirmarea codului, iar apa poate fi imediat tratata cu noua metoda selectata, odata ce canistrele au fost de asemenea inlocuite.

Utilizarea si manevrarea celei mai noi serii Pool Manager sunt mai usoare ca niciodata. Informatia este introdusa prin folosirea a doar cinci butoane cheie si toata informatia relevanta va fi afisata pe un ecran multifunctional. Meniul practic si intuitiv, disponibil in mai multe limbi, permite utilizatorului sa acceseze rapid informatia dorita.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.
Va multumim.

APPW