Piscine din beton

Piscine din beton placate cu ceramica

Piscinele din beton cu ceramica sunt piscine de top, realizate la cea mai inalta calitate si reprezinta alegerea perfecta pentru orice locatie, fie ea publica sau privata, si se incadreaza perfect oricarui spatiu si decor.

Ce este o piscina din beton placata cu ceramica?

Piscinele din beton sunt piscine private de varf, realizate la cea mai inalta calitate. Ele pot fi adaptate oricarui spatiu existent, nu au limitari din punct de vedere al formei si dimensiunii, sunt rezistente, durabile si usor de intretinut. Ele reprezinta alegerea perfecta pentru orice imaginatie, dorinta sau preferinta.

Finisajele recomandate pentru o piscina din beton sunt placarile cu vitroceramica (mozaic) sau ceramica (Klinker), asortate cu un exterior din piatra naturala sau compozit, lemn, etc, pentru un efect cat mai estetic.

Care sunt tipurile si formele de piscine din beton placate cu ceramica oferite de Reve?

  • Piscina clasica, cu skimmer;
  • Piscina cu rigola perimetrala (overflow).

Cat dureaza constructia piscinei din beton placata cu ceramica?

Termenul mediu de finalizare a unei piscine din beton este indelungat si este direct proportional cu perioada de construire si cu tipul de materiale folosite in cadrul lucrarii. Pasii urmati in constructia acestui tip de piscine sunt: studierea amplasamentului, planificarea si proiectarea piscinei, executia bazinului de beton, finisarea si instalarea echipamentelor, umplerea cu apa si punerea in functiune. Fiecare dintre aceste etape are nevoie de un timp propice ce este direct proportional cu calitatea lucrarii finale.

Cum aleg piscina potrivita?

Alegerea piscinei se face in functie de tipul de sol pe care va fi construita si de complexitatea formei dorite de client. Costul va fi influentat atat de acesti factori, cat si de echipamentele si dotarile folosite, de finisaje, etc.

Ce implica intretinerea piscinei?

Intretinerea piscinelor este facila, putand fi efectuata chiar de catre dumneavoastra. Va recomandam de asemenea si varianta in care apelati la o firma specializata pentru intretinere, intrucat costurile sunt avantajoase.

Detalii tehnice:

  • Fiecare piscina se executa pe baza unui proiect de rezistenta si instalatii;
  • Calculul echipamentelor pentru recircularea apei se face dupa normele europene in vigoare.
Contact Reve, constructor de vise

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de contact sau sunati la unul din numerele noastre de telefon.

Link-uri Utile:

sus