Piscine isoblok

Piscine Isoblok

Piscinele Isoblok sunt piscine private bazate pe o tehnologie revolutionara ce ofera precizie, timp scurt de executie si un rezultat final impecabil. Durata de viata mare completeaza avantajele acestui tip de piscina.

Ce este o piscina Isoblok?

Piscinele Isoblok sunt piscine private bazate pe o tehnologie revolutionara ce ofera durabilitate, timp scurt de executie si un rezultat final impecabil.

Avantajele acestui tip de piscina se datoreaza materialului ce izoleaza termic apa din piscina, procesului de executie simplu, formelor diferite de scari fara lucrari de dulgherie. In plus, piscinele Isoblok nu polueaza, nu se degradeaza in timp, nu permit formarea de ciuperci si bacterii, fiind complet igienice. Mai mult, durata de viata a unei piscine Isoblok poate atinge chiar si 100 de ani.

Durata de viata a unei piscine Isoblok poate atinge chiar si 100 de ani.

Constructia cu Isoblok se realizeaza folosind cofraje confectionate dintr-un polistiren de ultima generatie, cu armatura, in care se toarna beton pentru ranforsare. Astfel, structura are o rezistenta mare la miscarile pamantului iar peretii nu mai au nevoie de manopere suplimentare, linerul putand fi aplicat imediat pentru a croi perfect forma piscinei si pentru a realiza un finisaj impecabil.

Linerul este disponibil in culori variate, existand inclusiv posibilitatea de realizare a unor imprimeuri, pentru cele mai pretentioase gusturi, insa Isoblok este compatibil de asemenea si cu alte tipuri de finisaje.

Care sunt tipurile si formele de piscine Isoblok oferite de Reve?

  • Clasica, cu skimmer pentru curatarea apei;
  • Cu rigola perimetrala (overflow);
  • In functie de preferintele clientului, se pot realiza atat forme clasice, rectangulare, cat si forme complexe, in functie de dorinta clientului.

Cat dureaza constructia piscinei Isoblok?

Media de timp pentru constructia acestei piscine este de numai 3-4 saptamani.

Cum aleg piscina potrivita?

Alegerea piscinei se face in functie de tipul de sol pe care va fi construita si de complexitatea formei dorite de client. De asemenea, in cazul piscinelor Isoblok, constructia scarilor si a formelor complexe in interior este realizata prin costuri suplimentare minime.

Ce implica intretinerea piscinei?

Intretinerea piscinelor este facila, putand fi efectuata chiar de catre dumneavoastra. Va recomandam de asemenea si varianta in care apelati la o firma specializata pentru intretinere, intrucat costurile sunt avantajoase.

Detalii tehnice:

  • Piscinele sunt realizate cu cofraje din polistiren expandat cu masa volumica intre 10 si 40kg/mc;
  • Modulele Isoblok drepte au urmatoarele dimensiuni: 1250 x 250 x 300 mm sau 1250 x 250 x 275 mm.
  • Modulele Isoblok curbe au urmatoarele dimensiuni: R > 1500 mm.

Click aici pentru a vedea cum se monteaza o piscina Isoblok.

Contact Reve, constructor de vise

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de contact sau sunati la unul din numerele noastre de telefon.

Link-uri Utile:

sus