Piscine din otel

Piscine modulare din panouri de otel

Piscina modulara din panouri de otel se bazeaza pe unul dintre cele mai moderne sisteme existente de piata de profil. Marile avantaje ale acestui sistem sunt rapiditatea executiei si durabilitatea in timp a constructiei.

Piscina modulara din panouri de otel oferita de Reve este o piscina ce se bazeaza pe unul dintre cele mai moderne sisteme existente de piata de profil. Marile avantaje ale acestui sistem sunt rapiditatea executiei si durabilitatea in timp a constructiei.

Sistemul de realizare a piscinelor cu panouri din otel folosit de Reve este unul dintre cele mai moderne sisteme existente pe piata.

Cu o structura de 4 ori mai rezistenta decat presiunea apei, sistemul de executie al piscinelor cu panouri de otel confera o rezistenta sporita chiar si in cazul unui sol instabil. Panourile au un grad ridicat de protectie, datorita stratului protector realizat printr-o acoperire chimica cu materiale rezistente la coroziune. Practic, datorita acestui tratament, durata de viata a produsului este de peste 30 de ani.

Finisaje

Finisajul unei piscine din panouri de otel se realizeaza folosind "linerul", o membrana din PVC impermeabila care imbraca perfect forma bazinului. Linerul este disponibil in culori variate, existand inclusiv posibilitatea de realizare a unor imprimeuri, pentru cele mai pretentioase gusturi. Echipamentele de filtrare a apei folosite la o piscina din panouri de otel sunt din gama profesionala si provin de la cei mai mari producatori mondiali.

Tipuri

Care sunt tipurile si formele de piscine modulare din panouri de otel oferite de Reve?

  • Dreptunghiulara;
  • Rotunda;
  • Ovala;
  • Personalizata (datorita modularitatii, exista si posibilitatea personalizarii formei).

Cat dureaza constructia piscinei modulare din panouri de otel?

Timpul mediu de executie al unei piscine cu structura de panouri din otel este de numai 3-4 saptamani.

Cum aleg piscina potrivita?

Alegerea piscinei se face in functie de terenul pe care urmeaza a fi construita si de forma dorita de client. Costurile unei astfel de piscine variaza in functie de dimensiuni, de forma si de echipamentele folosite.

Ce implica intretinerea piscinei?

Intretinerea piscinelor cu liner este facila, putand fi efectuata chiar de membrii familiei. In cazul in care se apeleaza la o firma specializata pentru intretinere, aceasta va fi mai ieftina si mai avantajoasa decat in cadrul altor modele.

Detalii tehnice:

  • Piscinele sunt realizate cu panouri de otel galvanizate de 2mm grosime, acoperite cu zinc in proportia de 275g/mp;
  • Dimensiunile standard sunt de 6m x 3m, 8m x 4m, 10m x 5m, 12m x 6m, cu adancimi cuprinse intre 1 si 1,6m, putand ajunge pana la 2,7 metri, in functie de nevoi.

Click aici pentru a vedea cum se monteaza o piscina din otel.

Contact Reve, constructor de vise

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de contact sau sunati la unul din numerele noastre de telefon.

Link-uri Utile: