Piscine private

Piscine private

Piscina privata este o piscina de dimensiuni mici sau medii, creata pentru un numar mic de utilizatori. Fiecare piscina este unica, datorita formei, dimensiunii si echiparii acesteia.

Piscina reprezinta echilibrul ideal intre ritmul rapid si stressant al vietii cotidiene si linistea si relaxarea pe care aceasta le ofera. Piscina nu mai reprezinta de mult un lux, ci mai degraba un loc de intalnire al intregii familii, o dovada a unui stil de viata fericit si sanatos!

Avantajele unei piscine private reies atat din imbunatatirea stilului de viata al intregii familii, cat si din plus valoarea adusa proprietatii dumneavoastra.

Care sunt tipurile de piscine oferite de Reve?

Forma piscinei

Reve ofera, pe langa formele clasice de piscine, una din cele mai variate game de forme personalizate (dreptunghi, bob de fasole, patrat, oval, etc). Piscinele modulare Isoblok sau cu panouri de otel pot fi adaptate formei dorite, iar cele din beton clasic sunt limitate doar de imaginatia designerului si a beneficiarului.

Cat dureaza constructia unei piscine?

Fiecare tip de piscina are un timp de constructie diferit. De obicei, formele clasice realizate din panouri metalice sau Isoblok au o medie a timpului de executie de 3 saptamani. Pentru piscinele cu forme complexe realizate din beton timpul de executie este de la doua luni pana la sase luni.

Cum aleg piscina potrivita?

Alegerea piscinei potrivite se face in functie de terenul pe care urmeaza a fi construita, de buget si de finisajele dorite.

Reve ofera clientilor sai consultanta de specialitate si garanteaza alegerea celei mai potrivite solutii. In plus, dupa executie si punerea in functiune, Reve ofera garantie, service si post-consultanta.

Ce implica intretinerea unei piscine?

Intretinerea piscinei acopera doua aspecte: aspectul vizual si tratarea chimica a apei. Ambele procese pot fi executate atat manual cat si automatizat. In functie de preferintele clientului, intretinerea poate fi asigurata in regie proprie sau prin contract de mentenanta.

Contact Reve, constructor de vise

Pentru a va consulta cu un specialist Reve cu privire la alegerea tipului de piscina si la costurile pe care le implica constructia acesteia, va rugam sa accesati pagina de contact.

Link-uri utile

sus