Piscine publice

Picine publice

Piscinele publice trebuie executate numai de specialisti in constructii si instalatii, cunoscatori ai legislatiei si normelor europene in vigoare, competenti, profesionisti.

Ce este o piscina publica?

Piscinele publice, spre deosebire de cele private, au un regim special si trebuie sa raspunda unor norme de executie, precum si de materialele utilizate, de securitate si de calitatea apei. Piscinele publice trebuie executate numai de specialisti in constructii si instalatii, cunoscatori ai normelor europene in vigoare, competenti, profesionisti.

Executia si exploatarea piscinelor publice sunt reglementate prin acte normative specifice fiecarei tari.

Acest tip de piscina a devenit in ultimii ani un avantaj in cadrul multor tipuri de afaceri, precum afacerile hoteliere sau cele de agrement. Acestea cresc valoarea si gradul de confort al cladirilor si ansamblurilor rezidentiale.

Reve ofera clientilor sai cele mai noi sisteme de filtrare, recirculare si tratare a apei, precum si cele mai bune materiale de hidroizolare si finisare a piscinelor. Executia si exploatarea piscinelor publice sunt reglementate prin acte normative specifice fiecarei tari; toate insa au la baza un numitor comun: siguranta utilizatorului.

Care sunt tipurile de piscine publice oferite de Reve?

Reve realizeaza piscine publice exterioare sau interioare, oricare ar fi destinatia acestora.

Cat dureaza constructia unei piscine publice?

In functie de destinatia acestora si de complexitatea lucrarii, constructia unei piscine publice poate dura intre 2 luni si 1 an.

Cum aleg piscina potrivita?

Alegerea unei piscine publice ar trebui sa tina cont de suprafata pe care se va construi, de destinatia acesteia si de scopul final.

Ce implica intretinerea unei piscine publice?

  • Umplerea piscinei se face cu apa din reteaua publica;
  • Aport zilnic de apa proaspata, 30 de litri pentru fiecare utilizator al piscinei;
  • Este interzisa intrarea in piscina a persoanelor cu afectiuni de orice fel ale pielii;
  • Este obligatoriu ca inainte de intrarea in piscina utilizatorii sa apeleze la normele de igiena corporala;
  • Schimbarea apei din piscina cel putin o data pe an pentru piscinele sezoniere;
  • Stabilirea unui plan de intretinere a suprafetelor plajelor si a bazinului de piscina, astfel incat apa de pe plaja sa nu ajunga in interiorul acesteia;
  • Masurarea clorului si a ph-ului zilnic
  • Obligativitatea detinerii unui caiet sanitar in care se trec zilnic valorile masurate ale parametrilor piscinei, precum si a interventiilor de intretinere.
Contact Reve, constructor de vise

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de contact sau sunati la unul din numerele noastre de telefon.

Link-uri Utile:

sus