Piscine supraterane

Piscine supraterane

Piscinele supraterane sunt piscine private mobile ce se instaleaza rapid, au costuri reduse de instalare si intretinere si pot fi mutate in alta locatie. Mentenanta facila este principalul atu.

Ce este o piscina supraterana?

Piscinele supraterane sunt piscine private mobile ce se instaleaza rapid, au costuri reduse de instalare si intretinere si pot fi mutate in alta locatie. Chiar daca la prima vedere pare o solutie temporara, Reve Piscine a recomandat fiecarui client piscine potrivite si durabile, astfel incat majoritatea au reusit sa realizeze mici oaze de relaxare care fac deliciul intregii familii.

Piscinele supraterane au incluse deja instalatiile de filtrare a apei.

Piscinele supraterane Reve au incluse deja instalatiile de filtrare a apei, asa ca nu veti avea nevoie de accesorii speciale. Pentru cei care intentioneaza sa foloseasca piscina in afara sezonului sau isi doresc sa adauge un plus de confort si design, Reve ofera o gama de accesorii suplimentare, precum: iluminare, scara de acces din inox, tobogan, schimbator de caldura sau incalzitor electric, sistem automat de tratare a apei.

Care sunt tipurile si formele de piscine supraterane oferite de Reve

  • Ovale;
  • Rotunde;
  • Sub forma de 8.

Cat dureaza montajul piscinei supraterane?

Instalarea unei piscine supraterane poate dura de la cateva ore la maxim o saptamana. Aceasta operatiune este de obicei una foarte simpla pe care 90% din clientii Reve aleg sa o execute ei insisi.

O recomandare foarte importanta ce trebuie luata in considerare atunci cand ne referim la locul de instalare a piscinei este ca terenul respectiv sa fie plat si fara denivelari. Recomandarea Reve este ca lucrarile de instalare a piscinei sa inceapa in perioada martie-aprilie, datorita conditiilor climatice din Romania.

Cum aleg piscina potrivita?

Alegerea piscinei se face in functie de tipul de sol pe care va fi construita si de complexitatea formei dorite de client.

Ce implica intretinerea piscinei?

Intretinerea piscinelor supraterane este o operatiune simpla si este explicata detaliat in caietul de instructiuni cu care acestea sunt livrate. De retinut este ca intretinerea presupune tratarea chimica a apei si curatarea fizica ocazionala.

Detalii tehnice:

  • Piscinele sunt realizate din structura metalica vopsita sau "imbracata" in lemn natur;
  • Finisajul cat si hidroizolatia sunt realizate prin liner (folie PVC) cu grosimi intre 0.4 mm - 0.75 mm.
Contact Reve, constructor de vise

Pentru o cotatie de pret, folositi formularul de contact sau sunati la unul din numerele noastre de telefon.

Link-uri Utile:

sus