Piscine

Cine suntem?

O piscina, o sauna, o baie de aburi sau un spa au devenit un plus de comfort de care orice persoana doreste sa se bucure in fiecare zi. Aceste momente de relaxare imbunatatesc calitatea vietii si ne elibereaza de stress. Orice visati, noi construim!

Piscine

Reve realizeaza piscine private si piscine publice in sistem modular din panouri de otel, piscine Isoblok, cat si piscine clasice din beton.

Beneficiind de o experienta indelungata in domeniul piscinelor, Reve executa atat piscine interioare cat si exterioare. Ne bucuram de parteneriate puternice cu producatori si constructori internationali cu traditie in domeniu, astfel avand posibilitatea sa punem la dispozitia clientilor nostri servicii impecabile de consultanta, proiectare si executare pentru orice tip sau model de piscina.

Serviciile noastre includ diverse forme de piscine, echipamente pentru tratarea si recircularea apei, finisaje de cea mai buna calitate, jocuri de apa, materiale pentru amenajarea plajei si multe altele.

Piscine private

Piscina privata

Piscinele private sunt piscine de dimensiuni mici, cu volume de apa de pana la 200mc.

Acest tip de piscine necesita un sistem de recirculare si filtrare al apei conceput astfel incat intregul volum de apa sa poata fi recirculat o data la maxim 6 ore.

Reve executa, din punct de vedere al constructiei, 4 tipuri de piscina: modulare din panouri de otel tratate anti-coroziune, piscine Isoblok, piscine din beton clasice si piscine supraterane.

Punem la dispozitia clientilor nostri diferite forme de piscine, atat cele standard cat si cele personalizate in concordanta cu cerintele clientilor.

Pentru mai multe informatii despre tipurile de piscine executate de Reve, va rugam sa accesati pagina de piscine private.

Despre piscinele private:

  • Timp scurt de executie (3 saptamani);
  • Garantie intre 10 si 30 de ani, in functie de tipul constructiv;
  • Durata mare de viata;
  • Intretinere usoara;
  • Accesorii multiple.

Piscine publice

piscina publica

Piscinele publice sunt de obicei piscine de dimensiuni mari, cu volume de apa peste 200mc.

Pentru bazinele publice sistemul de recirculare si filtrare a apei trebuie ales astfel incat tot volumul de apa sa poata fi recirculat o data la maxim 4 ore.

Structura bazinului poate fi atat din panouri de otel, cofraje Isoblok, cat si din beton.

Piscinele Reve, sunt dotate cu accesorii si echipamente de cea mai buna calitate, din gamele de echipamente profesionale, garantind astfel calitatea lucrarii executate si mai ales garantind calitatea apei din piscina.

Mai multe informatii puteti afla accesand pagina de piscine publice.

Despre piscinele publice:

  • Posibilitatea obtinerii unei forme libere;
  • Durata de viata de peste 100 de ani;
  • Functionarea este reglementata prin norme europene;
  • Accesorii multiple;