Wellness

Wellness

Atunci cand spunem sanatate, ne referim la o stare pozitiva a organismului, a mintii si a spiritului. Reve ofera, prin produsele din aceasta categorie, calea catre o sanatate benefica fiecaruia dintre clientii nostri.

Saune

Saunele sunt cunoscute inca din antichitate pentru proprietatile lor benefice. O sauna creste starea generala de sanatate a organismului, atat pe termen scurt cat si pe termen lung.

O sauna este o incapere mica, realizata din lemn la interior, in care temperatura aerului este ridicata. Organismul transpira foarte mult pe durata unei sedinte, eliminand astfel toxinele din organism si recapatandu-si sanatatea si tonusul.

Sauna este recomandata indeosebi pentru cresterea imunitatii organismului impotriva racelilor, pentru performante crescute ale sportivilor si este folosita ca tratament impotriva durerilor cronice.

Reve pune la dispozitia clientilor sai doua variante de saune:

  • Saune modulare, (cabine) prefabricate, care pot fi instalate intr-o incapere mai mare.
  • Saune lambrisate presupune transformarea unei incaperi deja existente intr-o incapere de sauna.

Click aici pentru mai multe detalii despre saune.

Baia de aburi

Baia de abur, cunoscuta si sub numele de hammam sau de baie turceasca, este o varianta a saunei clasice, care se bazeaza in primul rand pe abur si pe apa, mai mult decat pe temperatura din ambient.

Baia de aburi este privita in primul rand ca un instrument de relaxare. Ea a fost folosita initial de inaltii oficiali ai Imperiului Otoman, raspandindu-se apoi in toata lumea datorita efectelor sale benefice asupra corpului. Aceasta solutie vine astazi in ajutorul celor ce necesita un moment de relaxare si binefacere asupra organismului.

Reve va propune doua variante de bai de aburi:

Prefabricata - din materiale compozite

Personalizata - o incapere total etansa, finisata cu vitroceramica, mobilier unicat si echipamente de ultima generatie.

Click aici pentru mai multe detalii despre Baile de aburi

Cada cu hidromasaj

Cada cu hidromasaj este o minipiscina in care puteti beneficia de efectele hidromasajului, cromoterapiei si aromoterapiei, benefice asupra organismului dumneavoastra. SPA-ul poate fi prefabricat sau construit in acelasi mod ca o piscina.

Beneficiile unei cazi cu hidromasaj chiar la dumneavoastra acasa sau in cadrul unei afaceri proprii includ: amelioararea durerilor, eliminarea stresului, cresterea tonusului muscular, calmarea durerilor, imbunatatirea circulatiei sanguine, combaterea celulitei.

Reve pune la dispozitia dumneavoastra primul magazin online de cazi cu hidromasaj, de la cei mai mari producatori mondiali.

Click aici pentru pagina magazinului Reve SPA-Shop.

Click aici pentru mai multe detalii despre SPA

Concept Wellness

Reve ofera clientilor sai ultimele creatii in materie de Wellness direct de la cei mai mari producatori din intreaga lume.

Conceptul de wellness consta in alternarea de terapii, fiind impartit in 3 zone: terapii calde si fierbinti (sauna uscata, sauna umeda, sauna cu infrarosii, laconium, caldarium, tepidarium, etc, terapii reci (fantana de gheta, camera cu zapada, etc) si terapii cu apa (jocuri cu apa, paturi cu hidromasaj, diverse tipuri de jeturi, dusuri emotionale: cu apa rece, bitermale, dusuri VICHI, dusuri cu ceata, dusuri scotiene, etc).

Printre conceptele recent aparute regasim produse precum Caldarium, Tepidarium, Frigidarium, Laconium si Rasul. Va invitam sa aflati mai multe despre aceste concepte vizitand pagina dedicata "Concept Wellness"

Click aici pentru pagina magazinului Reve Saune.

Camera salina

Camerele saline sunt incaperi special amenajate ce reproduc climatul special din minele de sare.

Beneficiile asupra sanatatii sunt completate de mediul relaxant si revigorant, recomandand salina oricarei persoane interesata de o viata lunga si sanatoasa!

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina "Camera de sare".